100% TRANSPARENTNO

Grad Zlatar je prva jedinica lokalne samouprave u Zagorju koja je uvela potpunu transparentnost za svoje građane. Na WEB stranici Grada Zlatara od danas građani imaju potpuni uvid u ugovore, narudžbenice i fakture koje su u potpunosti otvoreni javnosti. Javnost ima kompletnu sliku od plana nabave preko ugovaranja nabave do plaćanja.

„Prije desetak godina Grad Zlatar bio je grad u bankrotu, s blokiranim računom i sramotom jer je bivša vlast napravila financijske malverzacije veće od 28 milijuna kuna. Danas se u Zlataru radi punom parom, realiziramo i pripremamo brojne projekte koje sami financiramo ili uz pomoć EU sredstava. Jako sam ponosna što sve to možemo pokazati građanima na trenutno u Hrvatskoj najvišoj razini transparentnosti. Uspjeli smo Zlatar iz grada slučaja pretvoriti u grad koji se može ponositi jer samo par gradova u Hrvatskoj svojim građanima može ponuditi ovu razinu transparentnosti“ – istaknula je Jasenka Auguštan-Pentek, gradonačelnica grada Zlatara.

Kroz programsko rješenje sve će informacije biti dostupne online i moći će se vidjeti na bilo kojem mobilnom uređaju, uz vrlo jednostavno pretraživanje i redovito ažuriranje.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti