AKCIJA “I TEBE SE TIČE” U ZLATARU

Akcija “I TEBE SE TIČE” nastala je u suradnji Krapinsko-zagorske županije i Doma za žrtve nasilja u obitelji NOVI POČETAK. Riječ je o akciji koja ima za cilj jačanje senzibiliteta građana i osviještenosti o prisutnosti nasilja nad ženama, ali i obiteljskog nasilja općenito te šalje jasnu poruku o potrebi prijavljivanja nasilja i podrške žrtvama nasilja u obitelji. Akcija je započela 25. studenog u Krapini, na Dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Akcija “I TEBE SE TIČE” provest će se kroz narednih 15-ak mjeseci na području cijele Krapinsko-zagorske županije, u svim gradovima i općinama, na način da se 15 dana odvija u svakoj jedinici lokalne samouprave. Tako će se narednih 15 dana akcija provoditi i u Gradu Zlataru te su u tu svrhu postavljene table s porukama zlostavljanih žena na drvoredu u centru grada – od Galerije izvorne umjetnosti prema centru.

Službeno će akcija u Zlataru započeti sutra, 29. prosinca 2021., konferencijom za medije u 12:30 sati ispred Galerije izvorne umjetnosti.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti