ASFALTIRANA JOŠ JEDNA DIONICA

Gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek u petak je s izvođačima radova, radnicima varaždinskoga Poduzeća za ceste, obilježila završetak asfaltiranja još jedne od šest dionica nerazvrstanih cesta na području Grada Zlatar. Riječ je o 245 metara dionice u zaseoku Rihtarići, odnosno odvojku Bartolek.

– Ove se godine asfaltiraju dionice u Martinščini, Ratkovcu, Borkovcu, Donjoj Batini i Zlataru, a prošle godine na području Belca, Donje Selnice, Repna, Vižanovca i Ervenika Zlatarskoga. Dakle, prošle godine pet, a ove šest dionica. Svi će radovi biti završeni do kraja rujna. Svake godine nastojimo osigurati sredstva u proračunu i nastojimo u svakom naselju asfaltirati po neku dionicu, vodeći računa o ravnomjernome razvitku svih naselja. Naravno, nezadovoljnika i upita će uvijek biti. Prema nabavi koju smo proveli šest ovogodišnjih dionica bit će asfaltirano za 485.000 kuna, a izvođač je tvrtka PZC Varaždin – kazala je gradonačelnica kojoj je u ime mještana zahvalio Božidar Rihtarić.

Također je podsjetila kako su prošle godine ponajprije asfaltirane dionice o čijem su asfaltiranju građani imali potpisan ugovore s Gradom o sufinanciranju još od 2009. godine. No, zbog poznate financijske situacije gotovo desetljeće čekali su na ostvarenje asfaltiranja. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti