BESPLATNE USLUGE PODUZETNIČKOG CENTRA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE D.O.O.

Obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 virusa te utjecaj iste na gospodarstvo, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar donio je odluku o mjeri pomoći našem gospodarskom sektoru – osiguranje besplatnih usluga županijske tvrtke Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije d.o.o. kao poduzetničke potporne institucije.

Navedene usluge se odnose na sve savjetodavne usluge a u vidu pripreme zahtjeva te sve ostale potrebne dokumentacije svim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja Krapinsko-zagorske županije na sve interventne mjere pomoći gospodarstvu usvojene na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini (uključujući i mjere komercijalnih banaka).

Navedeno se odnosi na sve sektore u gospodarstvu i sve pravne i fizičke oblike registracije poslovnog subjekta.

Napominjemo da zbog sigurnosti i odgovornosti prema situaciji, sve poslove djelatnici obavljaju od kuće i stoje na raspolaganju za sve upite na niže navedenim kontaktima.

Važno je za istaknuti da sve se prijave mogu izvršiti online i samim time su institucije nositelji mjera prilagodili prijave na naveden način.

Svi zainteresirani za pomoć mogu se obratiti na slijedeće kontakte:

Martina Jantol Županić; 091/329-2536; martina@poduzetnickicentar-kzz.hr

Marina Jurinjak; 091/329-3348; marina@poduzetnickicentar-kzz.hr

Barbara Mirt; 091/604-3124; barbara@poduzetnickicentar-kzz.hr

Silvija Konjić; 099/589-5329; silvija@poduzetnickicentar-kzz.hr

Dražen Kralj; 091/280-0811; drazen@poduzetnickicentar-kzz.hr

Denis Ranogajec; 099/255-1806; denis@poduzetnickicentar-kzz.hr

Jurica Šalamon; 099/269-3130; jurica@poduzetnickicentar-kzz.hr


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti