BESPOVRATNIM SREDSTVIMA GRAD ZLATAR OSIGURAO PRODULJENO POPODNEVNO RADNO VRIJEME DJEČJEG VRTIĆA

Projekt „3,2,1…KRENI!“ Grada Zlatara izabran je za financiranje na pozivu „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, a u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“

Gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek danas je na svečanosti u hotelu Adriatic u Zagrebu preuzela ugovor vrijedan 588.110,49 kuna.

Kroz projekt “3,2,1…KRENI!” od sutra je u dječjem vrtiću i jaslicama Zlatarsko zlato osigurano produljeno radno vrijeme do 20.00 sati, implementacija dodatnih programa kao što su Dječje folklorno stvaralaštvo, Sportski program, Terapija igrom te će se nabaviti potrebna oprema.

U sklopu projekta također će se provesti zapošljavanje novih djelatnika: odgojitelj, kuharica/spremačica, administrator i psiholog uz logopeda koji je zaposlen prošle godine.

Produljenim popodnevnim radnim vremenom vrtića omogućit će se bolja ravnoteža obiteljskog i poslovnog života obitelji, a svi navedeni programi znatno će unaprijediti usluge u dječjem vrtiću te se pozivaju svi roditelji da koriste nove usluge dječjeg vrtića.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti