BITAN-BITNA SI! PREDLOŽI KOMUNALNE PRIORITETE

Pozivaju se građani Grada Zlatara da daju svoje prijedloge manjih komunalnih zahvata radi izrade prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2024. godinu. Vaši prijedlozi su nam bitni da znamo kako želite urediti svoje naselje – što je Vama važno.

KAKO?

Prijedlozi se dostavljaju ispunjavanjem web obrasca na službenim mrežnim stranicama Grada.

DO KADA?

Prijedlozi se zaprimaju do 20.10.2023. godine. Nakon isteka roka za zaprimanje prijedloga, sukladno financijskim mogućnostima, odabrati će se komunalni radovi za 2024. godinu. Neizabrani prijedlozi ostati će u bazi za naredne godine.

ŠTO?

Prijavljuju se projekti manjih komunalnih zahvata s ciljem podizanja kvalitete življenja građana, odnosno poboljšanja komunalnog standarda i ujednačavanja standarda opremljenosti svih naselja. To su manji projekti, ali oni čijom se realizacijom uvelike utječe na kvalitetu života ljudi te izgled javnih površina. Moguće je prijaviti najviše 3 prijedloga.

Više informacija i Obrazac prijedloga komunalnih prioriteta za izradu Proračuna Grada Zlatara za 2024. godinu pronađite na: BITAN – BITNA SI!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti