BOXMARK LEATHER D.O.O. ZAPOŠLJAVA RADNIKE

Poduzeće Boxmark Leather d.o.o.  obratilo se Gradu Zlataru s prijedlogom za suradnju, a s ciljem zapošljavanja ljudi s područja grada.

Poduzeće je jedan od najvećih proizvođača proizvoda od kože u svijetu i svjetski priznati benchmark. Proizvode prema najvišim svjetskim standardima kvalitetne kožne krojne dijelove, šivane navlake za sjedala i tapecirane dijelove interijera vozila najpoznatijih svjetskih marki automobila. Boxmark za postojeće proizvodne kapacitete ima zaključene ugovora te je u mogućnosti širiti proizvodnju i zapošljavati nove radnike. Zbog navedenog su u potrazi za kvalificiranim radnicima ili osobama zainteresiranim za obrazovanje uz rad. Članovima tima nude redovita primanja i stimulacije, rad u okruženju u kojem mogu pokazati svoje sposobnosti i ambicije, mogućnost napredovanja uz interne i eksterne treninge i obrazovanja.

Javiti se mogu svi zainteresirani bez obzira na stručnu spremu budući da za svako radno mjesto osoba dobiva potrebno školovanje. Posebno traže radnike (m/ž) za:

  • rad na industrijskim strojevima u procesu izrade kožnih navlaka za unutrašnjost automobila: šivač, tapetar, radnik na tekstilnom rezaču, skeniranje/slaganje krojnih slika i dr. ,
  • rad na održavanju i programiranju strojeva – mehaničar, CNC programer,
  • rad u skladištu i otpremi proizvoda – skladištar, viličarist,
  • obuku za radno mjesto šivača.

Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: posao@boxmark.com ili brojeve telefona: 042/404-696, 042/404-694 i 042/404-692.

Više informacija dostupno je ovdje: Boxmark


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti