DAN ZLATARSKE OSNOVNE ŠKOLE ANTE KOVAČIĆA

Profesor Marijan Posarić, ravnatelj zlatarske Osnovne škole Ante Kovačića, na svečanosti obilježavanja Dana škole, proglasio je učenike generacije.

-Prema unaprijed definiranim kriterijima, kao i sociometrijskoj analizi, dvije su učenice poravnate gotovo u bod. Razredno vijeće jednoglasno je odlučilo obje učenice predložiti za naslov „učenice generacije“. Stoga , kao ravnatelj, proglašavam učenicama generacije Anu Latin i Niku Rihtarić iz 8. a razreda, te Leona Jurišu, učenika 8. b razreda – kazao je prof. Posarić.

Svečanosti održanoj na sam rođendan hrvatskoga romanopisca, novelista i pjesnika Ante Kovačića, čije ime nosi zlatarska osnovna škola, prisustvovali su, osim učenika i djelatnika škole, roditelji, uzvanici-predstavnici ustanova i udruga  Grada Zlatara, te gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek. Čestitala je učenicima koji su uspješno sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima iz pojedinih predmeta i osvajali nagrade u drugim aktivnostima, od sportskih do kulturno-umjetničkih. Spomenula je i ovogodišnje dobitnike Diplome Grada Zlatara, učenike Lanu Preiss i Tomu Valjaka , koji su nagrađeni i sa po 5000 kn svaki. Naglasila je i na koje sve načine Grad Zlatar pridonosi  uspješnosti djelovanja škole, čiji su učenici ponos Zlatara.

Dan škole obilježen je prigodnim programom u izvedbi učenika, koji je zrcalo kulturno-umjetničkog dosega učenika i njihovih učitelja.

Bližimo se koncu još jedne nastavne, odnosno školske godine. U događajima bogatoj spomen-knjizi zlatarskoga školstva polako okrećemo 177. list. Danas smo sretni što možemo zajedno proslaviti Dan škole i podijeliti s vama radost zbog odličnih postignuća tijekom ove godine. S ponosom mogu kazati da je iza nas još jedna uspješna nastavna godina. I ove smo godine bili aktivni na mnogim područjima i ostvarili zapažene rezultate – naglasio je ravnatelj prof. Marijan Posarić. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107