DONACIJA VRIJEDNE MEDICINSKE OPREME SPECIJALNOJ BOLNICI ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU KRAPINSKE TOPLICE

U skladu sa odredbama Statuta Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije i Odluke Središnjeg odbora udruge od 23.01.2022.godine u projektu udruge „Zajedno u zaštiti zdravlja“, udruga je na prijedlog županije Krapinsko-zagorske  Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice,Gajeva 2, 49217 Krapinske Toplice,OIB Bolnice: 41607275884, udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije dodjeljuje bez naknade:

1. ELTRAC 471 uređaj za istezanje kičme sa opremom komada 1,

2. Vakum čašice za masažu komada 435.

3. Pripadajući kablovi za donirano komada 1.

Donaciju su 01.02.0221.godine u ime udruge ravnateljici bolnice Željki Žnidarić, univ.spec.oec. predali Članovi udruge Horvatin Josip i Gregurić Josip.

Iznimna skrb koju Specijalna bolnica pruža u zaštiti zdravlja hrvatskih građana ali i hrvatskih branitelja koji koriste usluge Specijalne bolnice,bila je presudna da se donacija   uruči upravo ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Predsjednik

mr.crim.Josip Horvatin prof.

ZAGORJE INTERNATIONAL


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti