DRUŽENJE U PARKU HRVATSKE MLADEŽI U SKLOPU PROJEKTA ŽIVJETI ZDRAVO

Pozivamo sve građane na prigodno obilježavanje Svjetskog dana kretanja koji se održava 10. svibnja,  u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda  za javno zdravstvo i Grada Zlatara, a koji će se obilježiti prigodnim otvaranjem Parka hrvatske mladeži dopunjenog novim  spravama za dječje igralište financiranim od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Naime, kroz projekt Živjeti zdravo Hrvatski zavod za javno zdravstvo je osigurao sredstva za uređenje i označavanje po jednog parka u svakoj županiji kao i sredstva za naknadu voditeljima za provedbu aktivnosti Volonteri u parku.

Cilj projekta je aktivno provođenje slobodnog vremena djece i obitelji, integracija djece s teškoćama u razvoju snaženje međugeneracijske solidarnosti i očuvanje okoliša.

U sklopu projekta Volonteri u parku u Parku hrvatske mladeži organizirat će se za stariju skupinu vrtićke djece vježbe i igre u parku.

Zahvaljujemo se udrugama i pojedincima koji su prepoznali, podržali te aktivno sudjeluju u provođenju projekta.

Pozivamo sve da nam se pridruže i podrže ovaj projekt u veselom i aktivnom okruženju u ponedjeljak 10. svibnja 2021. godine u 10 sati u našem novouređenom parku.

Aktivnosti će se provoditi poštujući propisane epidemiološke mjere.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti