GRAD ZLATAR KREĆE U IZRADU IV. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA ZLATARA

Zbog potrebe i pojedinačnih zahtjeva građana, pokrenut je postupak izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Zlatar.
Gradsko vijeće Grada Zlatara je na 32. sjednici održanoj 28. siječnja 2021. godine donijelo Odluku o izradi IV. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Zlatara.

U svrhu učinkovitije izrade IV. izmjene i dopune Plana upućuje se javni poziv građanima da svoje prijedloge za Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Zlatara predaju Gradu Zlataru osobno ili poštom na adresu: Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, odnosno e-mailom: grad@zlatar.hr. Rok za dostavu je 31. ožujka 2021. godine.

Pristigli prijedlozi razmatrat će se vodeći računa o stručnim kriterijima, usklađenosti sa zakonskom regulativom i Prostornim planom Krapinsko-zagorske županije kao i prostornim mogućnostima te konceptu razvoja Grada Zlatara.

Trošak izrade IV. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Zlatara financirat će Krapinsko-zagorska županija.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti