Gradonačelnik posjetio djecu u novoobnovljenom Dječjem vrtiću „Uzdanica“ u Zlataru

12. listopada ove godine u Dječjem vrtiću i jaslicama „Uzdanica“ potpisan je ugovor za adaptaciju vrtića s tvrtkom TITAN CONSTRUCTA d.o.o. iz Zagreba. Dugoočekivana obnova započela je 17. listopada, a završila ovog petka, 15. studenog. Tako je vrtić počeo s radom u ponedjeljak, 19. studenoga, kada ga je posjetio i gradonačelnik Grada Zlatara dr. sc. Miroslav Kopjar. Gradonačelnik je razgledao novoobnovljeni vrtić i porazgovarao s djecom, tetama te ravnateljicom Dječjeg vrtića.

Vrtić je obnovljen prema ugovorenim stavkama iz troškovnika, a obnovljenim vrtićem zadovoljni su svi, od kuharica i teta do malenih polaznika i njihovih roditelja.

U razgovoru s gradonačelnikom ravnateljica je istaknula kako je sada još samo potrebno stari namještaj zamijeniti novim kako bi vrtić mogao uistinu pružiti najbolju uslugu. Gradonačelnik je podržao ideju ravnateljice te je istaknuo kako će sigurno predložiti da se u Gradskom proračunu za narednu godinu osiguraju sredstva upravo za tu namjenu.

Ukupna vrijednost izvršenih radova je 379.494,24 kn. Radove sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u visini od 90%, a Grad Zlatar sudjeluje u sufinanciranju s preostalih 10%.

Odgovori

Dokumenti