HUMANITARNA AKCIJA “VELIKIM SRCEM ZA TOPLI DOM”

Grad Zlatar pokreće humanitarnu akciju „Velikim srcem za topli dom“ u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za obnovu i opremanje kuće obitelji Bolšec iz Zlatara.

Humanitarnu akciju podržavaju i uključuju se kao aktivni sudionici iste Krapinsko-zagorska županija, Centar za socijalnu skrb Zlatar Bistrica i Sestre milosrdnice.

Novčana sredstva prikupljati će se na poseban žiroračun otvoren u svrhu provođenja humanitarne akcije – IBAN: HR3623900011500170862, otvoren kod HPB d.d.

Grad Zlatar će javno objavljivati iznos prikupljenih sredstava i način njihova trošenja. Za donacije drugih stvari poput građevinskog materijala, sanitarija i sličnog, pozivamo zainteresirane da se jave u Jedinstveni upravni odjel Grada Zlatara.

U slučaju da nakon okončanja humanitarne akcije ostanu neutrošena sredstva, ista će se raspodijeliti za socijalno ugrožene stanovnike i obitelji s područja Grada Zlatara, sukladno odluci gradonačelnice.

Zakonito i pravilno obavljanje poslova provedbe akcije osigurava gradonačelnica Grada Zlatara.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti