ISPLATA BOŽIĆNICE UMIROVLJENICIMA I KORISNICIMA ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE

Grad Zlatar i ove godine u nadolazeće blagdansko vrijeme pomaže svojim umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade s iznosom od 40,00 eura.

Pravo na isplatu “božićnice” imaju umirovljenici s prebivalištem na području Grada Zlatara čiji je mjesečni iznos mirovine manji od 300,00 eura te korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu ostvarenih pri nadležnom centru za socijalnu skrb (s prebivalištem na području Grada Zlatara). Jednokratna pomoć povodom božićnih blagdana isplaćivati će se u naravi – bon pri trgovačkom društvu Trgocentar d.o.o., u prodavaonici Trgocentar 195 na adresi Varaždinska 2a u Zlataru.

Bon se preuzima u službenim prostorijama Grada Zlatara, Park hrvatske mladeži 2, Zlatar, 2. kat, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Jednokratna pomoć u naravi – bonovi dodijeljivati će se u razdoblju od 01. – 29. prosinca 2023. godine.

Osoba koja ostvaruje pravo na jednokratnu pomoć u naravi – bonove, dužna je prilikom preuzimanja bona predočiti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Zlatara.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti