IZBOR NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE

Krapinsko – zagorska županije već duži niz godina sudjeluje na Izboru najuzornije hrvatske seoske žene s ciljem promocije vrijednosti i važnosti žene na selu, podizanja kvaliteta življenja na hrvatskom selu, očuvanja obitelji i kulturne baštine.

Ove godine izbor se održava 12. listopada 2019. godine u Ozljiu, a organizator je udruga “Uzorne hrvatske seoske žene”.

Uvjeti sudjelovanja su: “Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.”

Pozivamo sve građane da predlože žene sa svog područja koje žive i rade na selu, a čiji rad i trud često ostaje neprimijećen i daleko od očiju javnosti.

Prijave se zaprimaju do 31. svibnja 2019. te moraju sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanima i kratak životopis.

Prijave se šalju na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49 000 Krapina ili na e-mail: ivanka.kuscar@kzz.hr .

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 049/329-084, Ivanka Kuščar.

OBRAZAC ZA PRIJAVU NAJUZORNIJE SEOSKE ŽENE


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti