IZGRADNJA RECIKLAŽNOG DVORIŠTA U DONJOJ BATINI

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta u Donjoj Batini je pred završetkom. Ovih dana je napravljena priprema za asfalt što znači da će se uskoro početi s asfaltiranjem. U tijeku su i radovi na instalacijama vodovoda i elektro instalacijama.

Reciklažno dvorište u Donjoj Batini bit će na raspolaganju svim stanovnicima Zlatara. U sklopu projekta planira se postavljanje 19 kontejnera zatvorenog tipa volumena 7 m3, 3 eko kontejnera, 1 preša za kartonsku ambalažu, 2 kontejnera 1,5 m3, 3 klimatizirana natkrivena spremišta, 3 rolokontejnera, 32 m3 za glomazni otpad. Ukupna površina reciklažnog dvorišta je 3.600 m2, a nalazi se u naselju Donja Batina, uz županijsku cestu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.575.557,30 kn, dok je iznos bespovratnih sredstava EU 3.706.619,83 kn.

Kroz provedbu edukativnih aktivnosti (o kojima će građani biti obaviješteni) povećat će se svijest o odvajanju i prikupljanju problematičnog otpada te doprinijeti smanjenju količine miješanog komunalnog otpada . Izobrazne aktivnosti osim recikliranja promovirati će i ponovnu uporabu proizvoda te poticati na višekratno korištenje.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti