IZLOŽBA RADOVA SLIKARA UMIROVLJENIKA

Predsjednik Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije, Vladimir Crnec, u petak predvečer, 13. svibnja, u zlatarskoj je Galeriji izvorne umjetnosti otvorio likovnu izložbu „Život s bojama –likovni dosezi zagorskih umirovljenika“.

Organizator je izložbe Udruga umirovljenika Zlatar koja svako proljeće u zlatarskoj Galeriji organizira likovno događanje. Sada je okupila sedam članova umirovljeničkih udruga Krapinsko-zagorske županije, koji se likovno izražavaju. Minku Januš iz Marije Bistrice, Božicu Margetić iz Zlatar Bistrice, Ivana Komara iz Zaboka, te Dragicu Reinholz, Boženu Slunjski, Ivana Sokolića i Željka Špehara iz Zlatara. Izložili su tridesetak svojih novijih radova.

Sudionike je pozdravila zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek, zahvalivši publici na odazivu i autorima na sudjelovanju. Na otvorenju pjesnički je predstavljena Zlatarščanka Dragica Reinholz, čije je stihove kazivala Vjera Posarić, učenica zlatarske Osnovne škole Ante Kovačića.

Izložba je otvorena do 6. lipnja. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti