IZLOŽBA O TEMI MUKA I USKRSNUĆE

U zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti tijekom ožujka održano je nekoliko likovnih radionica, koje je osmislila i vodila Ljiljana Cvetko, učiteljica likovne kulture u osnovnim školama Mače i Bedekovčina.

U ciklusu radionica pod nazivom „Hoće li tko za mnom…“, osim učenika spomenutih škola, sudionici su bili učenici zlatarske Osnovne škole Ante Kovačića. Uključili su se i učenici međimurske osnovne škole iz Kuršanca, koji su sa svojom mentoricom, učiteljicom likovne kulture Idom Domišljanović, također stvarali likovne radove o temi „Muka i Uskrsnuće Isusovo“. U svojoj školi, dakako.

Kroz ciklus likovnih radionica prošlo je oko 250 učenika. Odabrane radove izložit će na izložbi „Duh poziva“ u zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti. Otvaranje je u petak, 5. travnja, u 18 sati, uz nastup zbora mladih zlatarske župe UBDM. Izložba će biti otvorena do 19. travnja. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti