IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIKA

Stotinjak članova Udruge umirovljenika Zlatar, u kojoj su organizirani i umirovljenici s područja susjednih općina Lobor i Mače, sudjelovalo je u subotu, 15. veljače, u radu redovne godišnje izvještajne skupštine. Održana je u mačanskome bistrou Bolte, a nakon održane skupštine slijedilo je veselo obilježavanje Valentinova.

Prisutni su informirani o Izvješću o radu Udruge u 2019. godini, financijskom poslovanju kao i financijskom planu za ovu godinu, te planu aktivnosti u 2020. godini. Prethodno ih je usvojio Izvršni odbor. Sljedeća će aktivnost biti organizacija tribine „Susret s liječnikom“, koja će se održati u Osnovnoj školi Mače, 26. veljače, s početkom u 19 sati. O temi „Moždani udar – kako ga prepoznati i pomoći“ govorit će zlatarska liječnica dr. Ana Brundula, specijalistica anestezije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Prije početka tribine moći će se mjeriti tlak i šećer u krvi.

Predsjednik Udruge, Željko Slunjski, uz prigodan dar, čestitao je 50. obljetnicu ljubavi i zajedništva supružnicima Šuti Barbari i Danijelu, Kadoić Dani i Vjekoslavu, Slunjski Ljubici i Josipu, Kudelić Ankici i Zvonku, te Bukvić Biserki i Rudolfu, a 55. bračnu obljetnicu Tuškan Heleni i Josipu te Katić Gabrijeli i Stanislavu. Kako je 15. veljače bio rođendan Ivanki Pavor, njoj je uz čestitku darovan buket ruža, kao i Zdravki Mutak, koja je dan ranije imala imendan.

Sudionike su pozdravile zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek i mačanska načelnica Mladenka Mikulec.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti