JAVNI POZIV ZA IZBOR ČLANOVA SAZIVA SAVJETA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

Krapinsko-zagorska županija objavila je Javni poziv za isticanje kandidatura za novi sastav Savjeta za razvoj civilnog društva Krapinsko-zagorske županije.

Savjet je savjetodavno tijelo Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije za razvoj suradnje Krapinsko-zagorske županije i organizacija civilnog društva u Županiji, razvoj filantropije, volonterizma, socijalnog kapitala i međusektorske suradnje u Županiji.

Savjet čini jedanaest članova od kojih je troje predstavnika upravnih tijela i županijskih ustanova/društava te osam predstavnika udruga i drugih organizacija civilnog društva. Za člana i zamjenika člana Savjeta iz reda udruga i drugih organizacija civilnog društva može biti kandidirana osoba koja je punoljetni državljanin Republike Hrvatske, nije dužnosnik političke stranke i ima najmanje tri godine djelatnog iskustva u području djelovanja udruge ili druge organizacije civilnog društva koju predstavlja.

Kandidature za članove Savjeta i njihove zamjenike ističu udruge i druge organizacije civilnog društva iz područja demokratizacije, vladavine prava, zaštite i promicanja ljudskih prava, razvoja obrazovanja, kulture, športa i tehničke kulture, djelovanja mladih, skrbi o djeci i obitelji, socijalne skrbi i unapređenja položaja osoba s invaliditetom, djelovanja udruga proizišlih iz Domovinskog rata, zaštite zdravlja, okoliša i unapređenja kvalitete življenja, iz reda sindikata i udruge poslodavaca.

Svaka udruga i druga organizacija civilnog društva može istaknuti samo po jednog kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta.

Kandidat za člana i zamjenika člana Savjeta može biti član različitih organizacija civilnog društva, ali koje djeluju u okviru gore navedenih područja.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave na mrežnim stranicama Županije.

Sve informacije dostupne su na linku: http://www.kzz.hr/poziv-isticanje-kandidature-savjet-razvoj-civilnog-drustva-2018.

Tekst javnog poziva: Poziv

Link na obrasce za prijavu: Obrasci


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107