JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PRIJEDLOGA ZA PARTICIPATIVNI PRORAČUN ZA MLADE

Krapinsko-zagorska županija i ove godine objavila je Javni poziv za prijavu prijedloga za participativni proračun za mlade 2024. godine s ciljem podizanja kvalitete života mladih i poticanja mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina u različitim dijelovima društvenog života i rješavanju pojedinih društvenih problema.

U okviru ovog Javnog poziva raspodjeljuju se sredstva u ukupnom iznosu od 33.200,00 eura. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 500,00 eura, dok najveći iznos traženih sredstava iznosi 3.000,00 eura. Predlagatelj može od Krapinsko-zagorske županije zatražiti do 100% iznosa za financiranje projekta. Ovim Javnim pozivom financiraju se projekti čija provedba traje najviše do 12 mjeseci.

Sve dodatne informacije o Javnom pozivu možete pronaći na: https://kzz.hr/natjecaj/javni-poziv-za-prijavu-prijedloga-za-participativni-proracun-za-mlade-2024/.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti