JUNIORI OŠTRCA PRVACI HRVATSKOG ZAGORJA

Nakon što su postali prvaci B lige juniora Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije, juniori Oštrca okitili su se naslovom najboljih u Hrvatskom zagorju. Naslov najboljih osvojili su nakon što su u dvije utakmice s ukupnim rezultatom od 5:3, pobijedili svoje vršnjake iz Rudara DZ. U prvoj je utakmici u Zlataru bilo 2:2, iako je Oštrc vodio s 2:0, da i bi u drugoj utakmici Zlatarščani slavili u Dubravi zabočkoj rezultatom 3:1 i tako si priskrbili vrijedan naslov prvaka.

U skupini B Oštrc je u 20 kola ostvario 16 pobjeda, 1 remi i 3 poraza, uz gol-razliku 95:28. Ozbiljnog protivnika Oštrc je imao u juniorima Matija Gupca, koji su slavili u dvije međusobne utakmice, no Oštrc je ipak uspio sačuvati prednost do kraja.

Od 95 golova juniora Oštrca, njih čak 43 postigao je Mario Markuš, koji je ujedno i prvi strijelac lige. Marko Stažnik postigao je 15 golova, Antonio Markuš 10, Mihael Petrić 7, Damjan Bajsić i Dominik Bartolin po 4, Sven Galina i Domagoj Šaka po 3, Jurica Hađar i Domagoj Kovačević po 2, dok su se po jednom među strijelce upisali Marko Bingula i Goran Vuk.

Upućujemo iskrene čestitke igračima, treneru i cijelokupnoj upravi kluba na sjajnom uspjehu i želimo mnogo uspjeha u nadolazećim sezonama.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti