KATALOG HRVATSKIH PROIZVODA

Hrvatska gospodarska komora je 2016. godine pokrenula izradu on line Kataloga hrvatskih proizvoda s namjerom upoznavanja naručitelja roba i usluga s proizvodima koji se proizvode u Hrvatskoj u kojem se na jednom mjestu mogu naći korisne informacije o domaćoj ponudi. U ovom trenutku u Katalogu je gotovo 3300 domaćih proizvoda iz svih sektora od izgradnje, industrijskih proizvoda do poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Kao predstavnici hrvatskih proizvođača svakodnevno pokušavaju usmjeriti proces  nabave  u korist domaće proizvodnje pogotovo kada je riječ o javnim naručiteljima bilo na nacionalnoj, regionalnoj ili lokalnoj razini. Upis u online Katalog besplatan je za članice HGK, a proizvode je moguće pretraživati prema nizu kriterija. Osim osnovnih informacija o proizvodu i tvrtki, Katalog sadrži i niz dodatnih informacija koje će naručiteljima pomoći u odabiru, poput normi, certifikata, znakova kvalitete HGK, područja primjene, tehničke specifikacije, troškovnika itd.

Za sva dodatna pojašnjenja zainteresirani subjekti mogu se obratiti  HGK, Županijskoj komori Krapina.

Uvid u katalog dostupan je putem slijedeće poveznice: Katalog hrvatskih proizvoda

Katalog hrvatskih proizvoda


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti