KISS – KREATIVNE INDUSTRIJE, SAMOZAPOŠLJAVANJE I SAMOPOUZDANJE

Društvo Multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u partnerstvu sa Mrežom udruga Zagor i Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt „KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje“.
KISS je usmjeren na osobe s invaliditetom te dugotrajno nezaposlene mlade (mlade osobe do 29 godina koje su nezaposlene 6  i više mjeseci te mlade osobe s više od 30 godina koje su nezaposlene najmanje 30 dana) kojima se omogućava stjecanje novih vještina i znanja putem verificiranih i neformalnih programa edukacije usmjerenih na kulturne i kreativne industrije koje, između ostaloga, daju brojne mogućnosti samozapošljavanja.
U okviru ovog projekta priprema se niz zanimljivih sadržaja:

1. Verificirani programi – uz plaćene putne troškove (2,00 kn/km) na nastavu koja će se u najvećoj mjeri odvijati u Zaboku:

  1. web dizajn (5 polaznika)
  2. modni dizajn (10 polaznika)
  3. engleski jezik A1 (10 polaznika)
  4. engleski jezik B1 (5 polaznika)

2. Radionice – uz plaćene putne troškove za sudionike, a odvijat će se u Zaboku:

  1. O kreativnim i kulturnim industrijama (o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu) – 2 radionice (30 polaznika)
  2. program pripreme na tranziciju (svladavanje  stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja i primjeri iz stvarnog života) – 6 radionica i 2 praktikuma (30 polaznika)
Ukoliko se već sada vidite u nekoj od navedenih aktivnosti ili jednostavno želite saznati više o projektu, možete se javiti izravno u Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije (049/221-973, dms_krapina@sdmsh.hrili stručnoj suradnici projekta Zagorki Mikulec na broj 098/732-749.  Verificirani programi upisuju se u “radnu knjižicu” polaznika.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107