MIA BEGOVIĆ ZATVORILA PROLJETNE DANE KULTURE

Sinoćnjim gostovanjem glumice Mie Begović vlastitom monodramom „Sve što sam prešutjela“, u zlatarskom Vatrogasnom domu, završeni su Proljetni dani kulture i obilježavanje Dana Grada Zlatara. Predstava, koja je pobudila pozornost i zadovoljstvo zlatarske publike, iz programa je ovogodišnjeg 10. Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju.

Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela” praizvedbu je doživjela na sceni kazališta “Vidra” 25. studenoga 2016. Tom je monodramom popularna  umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere. Autorici monodrame  o  ženi, umjetnici, poduzetnici, majci i sestri, koja  priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“, zahvalili su gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek i zamjenik Stanko Majdak. U ime GFUK-a zahvalnicu joj je uručio Dubravko Žerjavić.

Tako je na efektan način završilo obilježavanje Dana Grada Zlatara, koje je počelo 15. travnja i svaki je dan bio ispunjen nekim kvalitetnim sadržajem, u realizaciji zlatarskih udruga  i ustanova. U ostvarenju bogata programa  valja naglasiti ulogu Pučkoga otvorenog učilišta dr. Juraj Žerjavić.  (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti