MINISTARSTVO ODOBRILO SREDSTVA ZA FINANCIRANJE PROJEKATA USMJERENIH NA STARIJE OSOBE

Udruga osoba s invaliditetom Krapinsko – zagorske županije i predsjednik Krunoslav Krušelj ostvarili su pravo na financiranje od 100.000,00 kn za projekt ″Stariji nisu sami″, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, na kojem je Grad Zlatar partner. Osiguranjem prijevoza za starije osobe stvoriti će se osnovni preduvjet za kvalitetniji život i to kroz pružanje mogućnosti uključivanja u aktivnosti društvene zajednice, kroz dostupnost zdravstvene skrbi i stvaranja okruženja s jednakim mogućnostima za sve.

Na istom javnom pozivu pravo na financiranje u iznosu od 60.000,00 kuna ostvarila je i udruga Kućna pomoć za projekt „Organizirane dnevne aktivnosti za kvalitetnu starost“. Grad Zlatar također sudjeluje kao partner. U sklopu projekta starijim osobama nudi se kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena u okviru kreativno-okupacijskih, sportsko-rekreativnih radionica te tematskih predavanja i radionica u skladu sa afinitetima i mogućnostima pojedinaca i grupa.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti