MOJ EKO TRAG

U okviru kampanje Hrvatska volontira, koja će se ove godine održati od 11. do 14. svibnja, Gradsko društvo Crvenoga križa Zlatar i Srednja škola Zlatar, organiziraju ekološku akcija uređenja javne površine, okoliša, zbrinjavanje otpada tj. uređenje zaštitne ograde dvorišta EKO Srednje škole Zlatar. Volonteri Crvenog križa i maturanti ostavljaju svoj “potpis”, trag u gradu u kome su se školovali, kao zahvalu, doprinos zajednici i kao motivaciju ostalim gradskim udrugama. Odlaskom iz Srednje škole maturanti se uključuju kao volonteri, sudjeluju u animaciji svojih vršnjaka za potrebu pomaganja, odricanja, uključivanja u humanitarne i ekološke akcije. U duhu Crvenog križa, po načelu humanizma i solidarnosti, ovo će biti poseban dar i dobrodošlica generaciji koja dolazi.

Društvo Crvenog križa surađuje sa Srednjom školom Zlatar kroz organizaciju humanitarnih akcija, tečajeve Prve pomoći, akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji prikupljanja pomoći za raseljene osobe iz Ukrajine, akciju “Solidarnost na djelu”. Srednja škola je više puta bila domaćin natjecanjima podmlatka i mladeži Crvenog križa, a današnja akcija je nastavak zajedničke brige. Volonteri i maturanti će zasigurno ostaviti trag koji su htjeli.

Više o kampanji možete pročitati OVDJE.

Više o akciji GDCK Zlatar i SŠ Zlatar možete pročitati OVDJE.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti