NACIONALNA KAMPANJA “ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ”

Udruga za zaštitu prirode i okoliša „Zasadi stablo, ne budi panj“ organizirala je treću nacionalnu kampanju sadnje stabala u Hrvatskoj koja je započela 1. studenog ove godine i trajat će kroz cijeli mjesec.

Kampanji se ove godine pridružio i Grad Zlatar. Posađeno je ukupno 16 stabala kod dječjeg vrtića, u Parku hrvatske mladeži i u Fitness street workout parku kod osnovne škole.  U sadnji stabala sudjelovala su djeca veće vrtićke skupine, mališani iz Društva naša djeca Grada Zlatara i školarci iz Osnovne škole Zlatar pod budnim okom i uz pomoć gradonačelnice Jasenke Auguštan-Pentek, ravnatelja Osnovne škole Ante Kovačića Zlatar, gospodina Marijana Posarića, gospođe Anite Habazin, vlasnice čuvaonice Malci te uz pomoć teta iz dječjeg vrtića.

Nadamo se da će svi, a osobito naši zlatarski mališani kroz ovaj projekt naučiti važnost čuvanja i brige za okoliš.

“Svako stablo je jedan život i omogućuje život”, sjetimo se toga kada ćemo danas sutra uživati u hladovini danas posađenih stabala.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti