NOVO VODSTVO UDRUGE UMIROVLJENIKA ZLATAR

Udruga umirovljenika Zlatar u kojoj su, osim umirovljenika s područja Grada Zlatara, organizirani i umirovljenici s područja općina Lobor i Mače, u srijedu, 6. studenoga,  održala je izvanrednu izvještajnu i izbornu skupštinu. U njezinu radu sudjelovao je i Nikola Capar, predsjednik Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije. Za novog predsjednika Udruge jednoglasno je izabran Željko Slunjski iz Zlatara, a za dopredsjednicu Biserka Bukvić iz Mača.

Skupština je usvojila neopozivu ostavku dosadašnje predsjednice Nadice Štahan iz Zlatara, kao i financijsko izvješće za razdoblje siječanj- rujan 2019. godine i izvješće Nadzornog odbora. Izabran je i novi Izvršni odbor u kojemu su  po tri člana iz općina Lobor i Mače i pet članova s područja Grada Zlatara, kao i Nadzorni odbor. Također je izabran i tročlani Stegovni sud.

Delegati Skupštine raspravljali su i o aktivnostima Udruge do kraja ove kalendarske godine, zatim o okvirnom programu aktivnosti u 2020. godini, kao i financijskom planu za iduću godinu. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti