OBAVIJEST O SUZBIJANJU ŠTETNIH GLODAVACA NA PODRUČJU GRADA ZLATARA

U cilju zaštite pučanstva od pojave zaraznih bolesti, pristupa se provođenju  sustavne deratizacije na području Grada Zlatara.

Djelatnici ZAG-VET d.o.o., SANIVET DDD službe provest će pregled objekta i prema utvrđenoj potrebi suzbijanje štetnih glodavaca (štakora i miševa) . Troškove provedbe deratizacije snosit će Grad Zlatar.

Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca i/ili nekemijskih sredstava na sva mjesta gdje se najčešće pojavljuju štetni glodavaci (podrum, dvorište, kanalizacijski revizijski otvor i tavan).

Ako u ili oko svojih objekata primijetite štetne glodavce ili njihove tragove molimo Vas da odmah nazovete ZAG-VET d.o.o., SANIVET DDD službu na telefon 0992618729 ili 0912300599 radnim danom od 08 do 16 sati.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode stanari se obvezno trebaju pridržavati sljedećih naputaka:

  1. surađivati s izvoditeljima koji provode suzbijanje štetnih glodavaca tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti zatrovane mamce
  2. iz dvorišta i podruma ukloniti smeće, osobito otpatke hrane
  3. onemogućiti malodobnoj djeci i kućnim ljubimcima pristup mjestima na kojima je postavljen zatrovani mamac za štetne glodavce
  4. zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane

Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki za sebe, a roditelji za djecu.

IZLAGANJE ZATROVANIH MAMACA ZA ŠTETNE GLODAVCE OBAVIT ĆE SE OD 01. RUJNA 2021. DO 21. RUJNA 2021. OD 08 DO 16 SATI.

Obavijest o provođenju sustavne deratizacije – Zlatar

Operativni plan – Zlatar 2021


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti