OBILJEŽIMO ZAJEDNO EUROPSKI TJEDAN POSVEĆEN SMANJIVANJU OTPADA U SKLOPU PROJEKTA „ZELENI BREGI“!

U Zlataru će se na Trgu slobode u subotu, 23. studenog 2019. godine, od 10:00 do 13:00 sati održati  događanje povodom obilježavanja Europskog tjedna posvećenog smanjivanju otpada.

U sklopu događanja bit će postavljeno mobilno reciklažno dvorište, promo-štandovi, a organizirat će se radionice, radionice za djecu, informiranje o pravilnom razvrstavanju otpada, kvizovi, glazba, nagradne igre i catering! Program će voditi Davor Dretar Drele.

Događanje je dio projekta Zeleni bregi (KK.06.3.1.07.0019) koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Kohezijskog fonda kroz Operativni programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Cilj projekta je izgraditi svijest građana sa područja Grada Zlatara i Općina Mače, Marije Bistrice i Zlatar Bistrice o važnosti odgovornog postupanja s komunalnim otpadom, s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovnu uporabu predmeta, čime će se smanjiti količina otpada odloženog na odlagalište.

Veselimo se Vašem dolasku!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti