ODLUKA O DODJELI SREDSTAVA UDRUGAMA TEMELJEM PROVEDENOG NATJEČAJA

Dana 23. travnja 2019. pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela donio je Odluku kojom se odobravaju financijska sredstva za financiranje programa i projekata udruga, temeljem raspisanog Javnog natječaja za financiranje aktivnosti udruga na području Grada Zlatara u 2019. godini Javnog natječaja za financiranje aktivnosti udruga na području Grada Zlatara u 2019. godini od 23. siječnja 2019. u iznosu 381.000,00 kuna.

Potpisivanje ugovora s udrugama održati će se u četvrtak, 25. travnja 2019., u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Zlatara.

Molimo sve udruge da prije sklapanja ugovora u Jedinstveni upravni odjel Grada Zlatara dostave potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga.

Također, napominjemo da je nacrt ugovora o financiranju  aktivnosti udruga na području Grada Zlatara u 2019. godini objavljen uz natječajnu dokumentaciju te pozivamo sve udruge da se upoznaju s odredbama istog prije potpisivanja ugovora.

Odluka_financiranje udruga

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti