ODLUKA O DODJELI SREDSTAVA UDRUGAMA TEMELJEM PROVEDENOG NATJEČAJA

Dana 25. lipnja 2020. pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela donio je Odluku kojom se odobravaju financijska sredstva za financiranje programa i projekata udruga, temeljem raspisanog Javnog natječaja za financiranje aktivnosti udruga na području Grada Zlatara u 2020. godini od 21. veljače 2020. u iznosu 160.000,00 kuna.

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa, neće se održati prigodno potpisivanje ugovora kao ranijih godina. Pozivamo ovlaštene osobe udruga, kojima su dodijeljena sredstva, da pojedinačno dolaze u Jedinstveni upravni odjel Grada Zlatara potpisati ugovor. Prije sklapanja ugovora potrebno je dostaviti potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga s datumom ne starijim od datuma donošenja odluke o dodjeli sredstava. Potvrdu Porezne uprave moguće je, osim osobnom dostavom, dostaviti e-mailom na adresu: grad@zlatar.hr ili faksom na broj: 049/466-703.

Udruge mogu doći sklopiti ugovore od utorka – 30. lipnja 2020. godine

Također, napominjemo da je nacrt ugovora o financiranju  aktivnosti udruga na području Grada Zlatara u 2020. godini objavljen uz natječajnu dokumentaciju te pozivamo sve udruge da se upoznaju s odredbama istog prije potpisivanja.

Odluka_financiranje udruga

Odluka_smanjenje sredstava


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti