ODOBREN PROJEKT DOGRADNJE DJEČJEG VRTIĆA I JASLICA UZDANICA

Odlična vijest stigla je u Grad Zlatar. Projekt rekonstrukcije i dogradnje zgrada Dječjeg vrtića i jaslica Uzdanica Zlatar, koji je Grad Zlatar 02. kolovoza prijavio na natječaj za mjeru 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020, dobio je zeleno svijetlo našavši se među projektima kojima su odobrena sredstva za financiranje. Svečano potpisivanje Ugovora o financiranju za Sektor dječjih vrtića biti će u petak, 21. prosinca 2018. godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 9.276.375,00 kuna, a Gradu su iz Programa odobrena sredstva u iznosu od 7,44 milijuna kuna.

Rekonstruirani i dograđeni dječji vrtić biti će ukupne površine 1.359,08 m2. Dograditi će se tri dodatne odgojne jedinice s višenamjenskim prostorom, gospodarski i upravni blok s pratećim sadržajima, a ukloniti će se postojeća zgrada jaslica. Na taj će se način organizirati prostori za šest neovisnih odgojnih skupina djece. U razdoblju od 3 godine od završetka projekta biti će upisano 120 djece.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti