ODRŽAN JOŠ JEDAN ZLATAR OPEN ZA PAROVE

U subotu, 27. travnja, u organizaciji Športskog teniskog kluba Zlatar održan je prvi ovogodišnji teniski turnir iz kalendara Teniskog saveza Krapinsko – zagorske županije.

Povodom Dana Grada Zlatara, već tradicionalni turnir za parove, okupio je natjecatelje iz gotovo svih zagorskih teniskih klubova. Od 10 parova, međusobnim razigravanjem  došlo se do 4 polufinalista, koji su odlučili konačni poredak.

U prvom polufinalu, par Sokolić-Andrec, pobijedili su par Žerjavić-Jakuš  rezulatom 6:3 6:4, a u drugom par Mihovilić-Glumpak bili su bolji od para  Smrekar-Belošević 6:3 4:6 tie-break 10:6. U finalnom susretu, zlatarski par Sokolić-Andrec nakon napetog i iscrpljujućeg meča pobijeđuje par Mihovilić-Glumpak rezultatom 6:0, 3:6, tie-break 11:9.

Sportske nagrade najboljim parovima uručila je gradonačelnica Zlatara, gđa. Jasenka Auguštan – Pentek.

Turnir za parove, prvi u sezoni 2019, uvod je u ligaška natjecanja koja očekuju zagorske teniske klubove u 5. i 6. mjesecu.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti