ODRŽAN SASTANAK S MOTO KLUBOM “WILD RIDERS GOLDTOWN”

Na inicijativu udruge Moto klub “Wild riders Goldtown”, u srijedu 09. siječnja u uredu gradonačelnice održan je sastanak kojem su prisustvovali predstavnici udruge te gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek.

Cilj sastanka bio je upoznati se s radom i ulogom udruge te planovima za daljnji rad. Udruga je osnovana sa svrhom poticanja i promicanja moto sporta u Zlataru, Krapinsko zagorskoj županiji i Republici Hrvatskoj. Udruga također poduzima i mjere za masovno uključivanje djece i mladeži oba spola u moto sport, potiče vrhunsko sportsko stvaralaštvo, promiče odgojne funkcije motociklizma kao sporta, sportskog ponašanja, međusobnog razumijevanja, tolerancije i odgovornosti svih članova udruge te zagovara nultu toleranciju prema nasilju u sportu i svakoj vrsti ovisnosti. Članovi udruge pojasnili su da je bajkerstvo način života koji podrazumijeva karakterističan način odijevanja i sustav društvenih vrijednosti, te kako su im motocikli hobi u smislu vožnji i širenja pozitivne energije te opuštanja od svakodnevnog stresa.

Na sastanku se razgovaralo o djelovanju udruge i promociji Grada Zlatara na brojnim moto susretima u 2018. godini, o predrasudama javnosti prema bajkerima, članstvu u udruzi i hijerarhijskoj organizaciji, humanitarnom djelovanju te planovima za rad u 2019. godini. Udruga u 2019. planira mnoge aktivnosti, a između ostalih želja im je postaviti izložbu u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar na kojoj bi izložili slike, poeziju i kolekcionarske motocikle članova udruge. Također, iskazali su namjeru za organizacijom dva natjecanja i akcije “motomrazovi” u Zlataru, te uključivanje u Dane kajkavske riječi i drugo.

Članovi udruge uručili su gradonačelnici priznanje za nesebičan doprinos pri ostvarenju ciljeva udruge u 2018. godini te prigodan poklon.

Gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek zahvalila je udruzi na dobroj suradnji te obećala daljnju podršku.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti