ODRŽANO UVOĐENJE U POSAO ZA VRTIĆ

U ponedjeljak, 09. prosinca, održano je uvođenje u posao izvođača radova na rekonstrukciji i dogradnji dječjeg vrtića „Uzdanica“ u Zlataru. Izvođaču radova MDK građevinar predana je sva dokumentacija te s tim datumom počinju teći ugovoreni rokovi za dovršetak projekta od 12 mjeseci. U ime izvođača radova gosp. Krešo Belošević rekao je da nema razlog da rokovi ne budu ispoštovani. Gosp. Stjepan Hršak, stručni nadzor iz poduzeća The design plan d.o.o., rekao je da će se uz postojeću zgradu vrtića dograditi prostor za prihvat još 30-ero djece i da vjeruje da će za godinu dana novi prostor biti u funkciji. U me investitora, Grada Zlatara, dokumentaciju je izvođaču predao zamjenik gradonačelnice Stanko Majdak. Zamjenik je izrazio uvjerenje da će se za godinu dana dograđeni prostor i otvoriti.

Projekt u ukupnoj vrijednosti od 11.456.621,30 kuna sufinancira se iz mjere 7, tip operacije 7.4.1. u iznosu 7,44 milijuna kuna. Nakon predaje dokumentacije obiđeno je gradilište, gdje su pripremni radovi započeli prije nekoliko dana. Na uvođenju u posao nazočne su bile i predstavnice Zagorske razvojne agencije, Željka Grmovšek i Mirela Behin, te pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Mladen Krušelj.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti