“OKUSI HRVATSKE”

LAG Zeleni Bregi održao je sastanak sa predstavnicima shopping centra West Gate, a tema je bila pokretanje projekta “Okusi Hrvatske” po uzoru na slične projekte koji se mogu vidjeti u nekim trgovačkim lancima npr. “Okusi Italije”.

LAG Zeleni bregi omogućio je proizvođačima sa svoga područja sljedeće mogućnosti:

  • prodaja prehrambenih proizvoda proizvedenih na pojedinom domaćinstvu u lokalu od 130 kvadrata u trgovačkom centru Waste Gate (kraj Zaprešića) u sljedećem razdoblju, a isti se nalazi na upečatljivoj lokaciji među ostalim prodajnim lokalima (nije na hodniku),
  • prostor će sadržavati prodajne štandove, priključke za struju, postoji direktni sanitarni čvor, klimatizacija, a na katu iznad omogućeno je korištenje hladnjače trgovačkog centra. Prostor se redovito održava i čisti,
  • sve navedeno za izlagača/prodavača domaćih proizvoda je BESPLATNO.

Zainteresirani mogu iskazati interes gosp. Tomislavu Ležu (tomislav.lez@zeleni-bregi.hr), a uz iskaz interesa je potrebno napisati koje proizvode možete ponuditi za prodaju. LAG će objediniti bazu zainteresiranih i poslati u upravi trgovačkog centra West Gate, koji će dalje kontaktirati i dogovarati detalje sa zainteresiranima.

U nastavku projekta prostor će se povećati na dodatnih susjednih cca. 450 kvadrata te će se prodaja odvijati na ukupno 600 kvadrata što će omogućiti ulazak i mnogim drugim zainteresiranim proizvođačima domaćih proizvoda.

Odgovori

Dokumenti