OTVORENJE 52. DANA KAJKAVSKE RIJEČI ZLATAR 2021.

Pozivamo Vas na otvorenje manifestacije 52. Dani kajkavske riječi Zlatar 2021.  koje će se održati 24. rujna u 19 sati kod Galerije izvorne umjetnosti.

Nakon otvorenja u Parku hrvatske mladeži u 20:00 sati slijedi nam koncert grupe Opća opasnost, a u Belcu će se od 17:30 sati održati Seminar o ravnopravnosti tamburaških i  puhačkih instrumenata, nastup PO „Ivo Tijardović“, Gajdaški festival / Bučenski ramplači – Slovenija i Večer ansambla Dečki z bregov.

Ulaz na koncert moguć je uz predočenje valjane EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19, odnosno važećeg negativnog COVID testa. Obavještavamo posjetitelje kako na portalu e-Građani u samo nekoliko koraka mogu zatražiti besplatnu potvrdu ako su cijepljeni, ako imaju negativan test na SARS-CoV-2 ili su nedavno preboljeli bolest COVID-19. Potvrda se može zatražiti i u poslovnicama HZZO-a te u ljekarnama i ovlaštenim laboratorijima koji provode testiranja.

Molimo posjetitelje na obvezu pridržavanja protuepidemijskih mjera.

Bogat program pogledajte ovdje: PROGRAM DKR 21_

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti