OTVORENJE DJEČJEG VRTIĆA

U ponedjeljak 1. ožujka 2021. godine otvoren je rekonstruirani i dograđeni dječji vrtić u Zlataru. Vrtić je svečano otvorila gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek uz prisustvo zamjenika gradonačelnice Stanka Majdaka, ravnateljice Elvire Sokolić i velečasnog Dragutina Cerovečkog u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.
Velečasni Dragutin Cerovečki blagoslovio je vrtić, sve nazočne te mališane koji će boraviti u novim prostorijama u šest odgojnih skupina budući da je upisano novih 53 djece.
Podsjetimo, investicija vrijedna ukupno 10,5 milijuna kuna, od čega europska sredstva iznose 7,4 milijuna kuna, a ostatak su sredstva Grada Zlatara, značajan je projekt koji će najviše koristiti djeci i roditeljima. Također, projektom rekonstrukcije i dogradnje vrtića omogućeno je stvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje same usluge predškolskog odgoja te su zaposleni novi djelatnici.
Gradu je važno ulagati u mlade i pomagati mladima zbog čega vodi i projekt „Rastimo zajedno – Djeca i grad“ kojim se nastoji poboljšati standard i unaprijediti životni uvjeti s ciljem zajedničkog rasta.
Također, u planu je prijava novog projekta kako bi se uredio prostor u starom dijelu vrtića s novim pogodnostima i mogućnostima za unapređenje smještaja naših najmlađih te u slučaju daljnjih povećanja smještajnih kapaciteta.
Svoj djeci želimo dobrodošlicu i ugodan boravak u novoj ustanovi, puno zabave, igre, učenja te stjecanja doživotnih prijateljstva!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti