PJESNIČKI PRVIJENAC DRAGICE REINHOLZ

Zlatarska Gradska knjižnica u ponedjeljak na večer bila je prepuna publike, sudionika promocije  prve pjesničke zbirke Zlatarščanke rođene u Vukancima Dragice Reinholz. Umirovljena inženjerka laboratorijske dijagnostike, koja je veći dio radnoga vijeka provela radeći u zlatarskoj ispostavi Doma zdravlja KZŽ, tek je po umirovljenju javno predstavila svoja umjetnička stremljenja. Osim što piše pjesme i priče i likovno se izražava, tako da je zastupljena i na aktualnoj izložbi u zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti „Likovni pogledi Zagorja“.

Pjesnički prvijenac „Držim se za zrak“ predstavila je književnica Ivana Bodrožić, kazavši:“Možda je najveća radost kada čitate pjesnikinju koja zaista ima nešto za reći;stil, stih, žanr,boja, standard ili dijalekt, sve će se ostalo organizirati oko tog sadržaja“.Moderatorica je bila Sanja Vučković, a stihove pjesnikinje kazivale su zlatarska pučkoškolka Vjera Posarić i Donjostubičanka  Magdalena Blagec. Ljepotu večeri sviranjem na gitari upotpunila je talentirana Nika Kovačić iz Marije Bistrice. (Željko Slunjski)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti