POČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA

Danas je počela nova školska godina, a naši zlatarski prvašići, njih ukupno 64, krenuli su u novo i najljepše razdoblje svojih života. Gradonačelnica Grada Zlatara, Jasenka Auguštan-Pentek, dočekala ih je s prigodnim poklonima te im uputila najljepše želje. U svoje ime i u ime svojih suradnika zaželjela je svima uspješno školovanje i da kroz igru i radost skupljaju nova znanja. Budite razigrani i znatiželjni, budite svoji te slušajte učitelje i roditelje, oni mnogo čine za vas iz dana i dan. Nikad ne zaboravite maštati, budite radosni i zaigrani u učenju i druženju s novim prijateljima i ostvarit ćete sve svoje snove, poručila im je gradonačelnica. Također, svom nastavnom osoblju i roditeljima zaželjela je puno uspjeha u radu i strpljenja u ovim izazovnim vremenima održavanja nastavnog procesa.

Prvašićima su podijeljeni prigodni pokloni, školski materijal koji će im koristiti za učenje te slatkiši. Iznimno nam je bitno da Grad Zlatar ima pozitivan natalitet jer su djeca naša budućnosti, ali i ovom gestom želimo pokazati da su nam roditelji i djeca bitni i da uvijek mogu računati na podršku gradske uprave zaključno je naglasila gradonačelnica.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti