POKRENUTA MREŽNA STRANICA ZA OKUPLJANJE UDRUGA S PODRUČJA ŽUPANIJE

Ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa za potrebe održavanja virtualnog 15. Sajma udruga KZŽ pokrenuta je mrežna  stranica https://udrugekzz.info/  kojoj je primarni cilj na jednom mjestu okupiti udruge s područja naše županije, korištenje weba za objavu aktivnosti udruga te za najnovije informacije i natječaje koji se tiču udruga.

Stranica je namijenjena udrugama te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Nakon održanog Sajma zamišljeno je da će web  i dalje biti aktivan te će se udruge i dalje moći prijavljivati i nadograđivati informacije prema potrebama. Također, osim udruga na webu se mogu registrirati i razni savjeti  te povjerenstva (npr. savjeti mladih, savjet za razvoj civilnog društva, povjerenstvo za ravnopravnost spolova KZŽ i sl.) s kojima su udruge povezane te surađuju.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti