POTPISAN UGOVOR O OPREMANJU DJEČJEG IGRALIŠTA KOD VRTIĆA

Grad Zlatar kontinuirano ulaže u unaprjeđenje kvalitete usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te je na poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mladen prijavljen Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića kojim je predviđeno postavljanje novih sprava na dječjem igralištu kod dječjeg vrtića.

Ostvarena su sredstva za financiranje projekta od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 29.880,00 eura, dok je ukupna vrijednost projekta 60.246,25 eura.

Proveden je postupak javne nabave te je u ponedjeljak, 6. studenoga, sklopljen Ugovor s odabranim ponuditeljem Pludux Art d.o.o. iz Konjščine.

Dječje igralište trenutno se sastoji od 1 klackalice, 1 tobogana, 1 ljuljačke i 1 njihalice. Obzirom na broj djece u vrtiću, navedene sprave ne pokrivaju potrebe djece te je cilj ovog projektnog prijedloga nadopuna postojećeg prostora dječjeg igrališta novim spravama (kombinirana igrala, vlakić, gumene gljive za balansiranje, 3D igralo, provlačilica jež sa antistres podlogama) te krajobraznim uređenjem vanjskog prostora.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti