POTPISANI UGOVORI O DODJELI POTPORA U POLJOPRIVREDI

Danas je u uredu gradonačelnice Jasenke Auguštan-Pentek održano svečano potpisivanje ugovora o dodjeli potpora poljoprivrednicima s područja Grada Zlatara.

Na javni poziv mogla su se prijaviti poljoprivredna gospodarstva koja imaju sjedište, kao i poljoprivredne površine i proizvodne kapacitete na području Grada Zlatara. Potpore su se mogle dodijeliti za šest mjera s ciljem proaktivnog i integriranog razvoja poljoprivrede.

Potpore su dodijeljene OPG Hruškar Darko i PG Škreb Ivan za mjeru razvoj pčelarstva i to svakome 5.000,00 kuna te OPG Biškup za poticanje ekološke proizvodnje u iznosu od 1.707,51 kn.

Nositelji poljoprivrednih gospodarstava zahvalili su se Gradu Zlataru i gradonačelnici na prepoznavanju važnosti poljoprivrede ne samo u smislu razvoja grada, nego i šire zajednice te su naglasili kako će im dodijeljena potpora uvelike značiti u njihovom radu.

Gradonačelnica Grada Zlatara čestitala je korisnicima potpora te im zaželjela mnogo uspjeha u njihovom daljnjem radu te je naglasila da su poljoprivrednici poseban ponos našeg grad kao osobe koje vlastitim radom stvaraju nove proizvode i to u izrazito izazovnom i teškom području. Također, istaknula je da će Grad Zlatar nastojati i u budućem razdoblju daljnjim povećanjem iznosa potpora poticati poljoprivredu te se nada da će u komunikaciji s poljoprivrednicima, ukoliko je inicirano, uvesti i nove mjere.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti