POTPISIVANJE UGOVORA O DODJELI SREDSTAVA UDRUGAMA TEMELJEM PROVEDENOG NATJEČAJA

Pozivamo ovlaštene osobe udruga, kojima su dodijeljena sredstva, da će se potpisivanje ugovora održati u srijedu i četvrtak (21. i 22. travnja 2021.).

U srijedu (21.04.2021.) s početkom u 17 sati, u prostorijama gradske uprave Grada Zlatara, Park hrvatske mladeži 2,  održat će se potpisivanje ugovora s udrugama kojima su dodijeljena sredstva iz kategorije Sport i rekreacija.

U četvrtak (22.04.2021.) s početkom u 17 sati, u prostorijama gradske uprave Grada Zlatara, Park hrvatske mladeži 2,  održat će se potpisivanje ugovora s udrugama kojima su dodijeljena sredstva iz kategorije Razvoj civilnog društva – ostalo.

Prije sklapanja ugovora, odnosno s danom sklapanja istog,  potrebno je dostaviti potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga s datumom ne starijim od datuma donošenja odluke o dodjeli sredstava. Potvrdu Porezne uprave moguće je, osim osobnom dostavom, dostaviti e-mailom na adresu: grad@zlatar.hr ili faksom na broj: 049/466-703.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti