POZIV UDRUGAMA NA ISPUNJAVANJE UPITNIKA O PROCJENI POTREBA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske pripremio je Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU.

Upitnikom se žele prikupiti informacije od strane organizacija civilnoga društva, a koje bi zatim bile predstavljene na tematskoj sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva u lipnju/srpnju 2019. godine te Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, kao koordinatoru HR PRES 2020 na nacionalnom nivou.

Svrha upitnika je dobiti uvid u potrebe OCD-a kako bi se na vrijeme osigurala podrška te koordinacija svih aktivnosti OCD-a, s ciljem osiguravanja dostatnih financijskih sredstava te uspostave dodatne sinergije i šireg utjecaja.

Upitnik se može ispuniti do 25. travnja 2019, a  dostupan je na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJHK4ZHoQ6S7CZeiAYJ7Pa-kdE_WEuvX_iCLB-7mMfCfukkg/viewform

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti