PREDSTAVLJENI PROJEKTI UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KZŽ

Jučer, 16. kolovoza 2021. u Kleti “Gradec” u Zlataru održana je konferencija Udruge osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije i njenih partnera povodom završetka projekta “Zaželi-program zapošljavanja žena-faza II” i početka novog projekta “Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom-faza III”.

Prvi projekt udruga je provodila zajedno s HZZ-om, područnim uredom Krapina i Centrom za socijalnu skrb Zlatar Bistrica kao partnerima. Projektom je osposobljeno 6 žena koz program osposobljavanja za gerontodomaćicu, zaposleno 8 nezaposlenih žena, a krajnji korisnici bile su osobe s invaliditetom, starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju od čega 20 s područja Grada Zlatara.

Najavljen je početak provedbe novog projekta kojim će se usluge osobne asistencije omogućiti osmero osobama s najtežom vrstom i stupnjem tjelesnih oštećenja koji će se provoditi u partnerstvu s Društvom osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Projekti su sufinancirani sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda.

Grad Zlatar aktivno sudjeluje i daje podršku civilnom društvu, posebno u aktivnostima koje imaju dodatnu socijalnu vrijednost,a naročito onih koji teže socijalnoj uključivosti te poboljšanju kvalitete naših sugrađana, posebno onih najranjivijih.

Čestitamo Udruzi osoba s invaliditetom KZŽ i svim partnerima na izuzetnom trudu i radu u pripremi i provođenju hvalevrijednih projekata te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu i da ostvare sve planirane aktivnosti i ciljeve.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti