PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA ZA VRIJEME RADOVA NA SANACIJI KLIZIŠTA U VINOGRADSKOJ ULICI

Obavještavaju se građani da će u ponedjeljak dana 12. kolovoza 2019. započeti radovi na sanaciji klizišta “Vinogradska ulica” na kčbr. 3074/1 k.o. Zlatar.

Za vrijeme izvođenja radova na sanaciji klizišta radovi će se izvoditi na način da se zatvara promet u dijelu Vinogradske ulice radnim danom od 06:00 do 16:00 sati. U tom periodu promet će se regulirati obilaznim pravcem kroz Ulicu Milivoja Stančića sukladno Elaboratu privremene regulacije prometa, oznaka VZ-08/19. Za vrijeme slobodnog prometovanja kroz Vinogradsku ulicu biti će omogućen prolaz kroz slobodni prometni trak minimalne širine 2,75m.

Za vrijeme trajanja radova biti će postavljena privremena vertikalna prometna signalizacija te se mole građani na poštivanje iste.

Projektom će se sanirati klizna ploha u dužini oko 50 m, koja zahvaća postojeću kolničku konstrukciju te pokos uz sjeverni rub prometnice. U zoni radova izvesti će se potporni zid, obnoviti kolnička konstrukcija, izvesti odvodnja i urediti površine izložene eroziji.

Izvođač radova je poduzeće Vodoprivreda Zagorje d.o.o., a ugovorena vrijednost radova 778.327,32 kuna s PDV-om.

Sanaciju ovog klizišta sufinanciraju Hrvatske vode sa 60%, dok je ostatak osiguran u Proračunu Grada Zlatara.

Rok za završetak radova je 15.11.2019. godine.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti