PROGRAM UKUPNOG RAZVOJA GRADA ZLATARA 2019. – 2024.

Grad Zlatar otvara savjetovanje s zainteresiranom javnošću na temu Strategija razvoja Grada Zlatara 2019.-2024.

Plan razvoja Grada Zlatara iznimno je važan alat za upravljanje gradom. Njegovi prioriteti i ciljevi moraju se uvažavati pri donošenju gradskog proračuna i investicijskih programa. Plan razvoja ključni je programski dokument temeljem kojeg će Grad koristiti financijska sredstva iz Strukturnih i Kohezijskih fondova Europske unije pri provedbi odabranih programa i projekata u narednom financijskom razdoblju.

Grad Zlatar pokrenuo je postupak izrade Plana ukupnog razvoja početkom 2019. godine. Rad na izradi Plana ukupnog razvoja odvijao se putem prikupljanja informacija o stanju različitih sektora te zajedničkim sastancima, pri čemu se poseban naglasak stavljao na temeljna pitanja razvoja Grada.

Plan ukupnog razvoja Grada Zlatara izrađuje poduzeće ProEduco d.o.o. iz Zagreba.

PRIJEDLOG PLANA UKUPNOG RAZVOJA dostupan je OVDJE. Pozivamo sve zainteresirane da prouče predočeni prijedlog i uključe se u u javnu raspravu, te svoje prijedloge dostave na slijedećem OBRASCU ZA PRIJEDLOGE.

Popunjeni obrazac dostavite zaključno do 27. travnja 2019. na adresu elektroničke pošte: grad@zlatar.hr ili poštom na adresu: Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, 49 250 Zlatar.

Svi pristigli prijedlozi i prilozi raspravi dostavljeni na priloženom obrascu, bit će temeljito proučeni.

Primjedbe i prijedlozi koji će se uvažiti, bit će uključeni u konačan prijedlog o kojem na svojoj sjednici raspravlja i odlučuje Gradsko vijeće Grada Zlatara.

Molimo Vas da svojim konstruktivnim prijedlozima, primjedbama i mišljenjem sudjelujete u kreiranju ovog važnog razvojnog dokumenta koji će biti temelj budućeg razvoja Grada Zlatara.

Potrebne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte grad@zlatar.hr ili na telefon 049/466-627.

Zahvaljujemo na suradnji.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zlatar/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259
Grad Zlatar

Comments are closed.

Dokumenti

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zlatar/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107